zoomwooz

AMB Karla Kracht y Andrés Beladiez
Ens interessa parlar de la realitat i la percepció. La forma en què ens comuniquem i ens mostrem depèn de molts factors que escapen del nostre control.

Untitled 782

UN PROJECTE EN PROCÉS

Hi ha molts processos subconscients que treballen paral·lelament i independent, mostrant una part de nosaltres de manera diferent en funció de múltiples factors: on som, amb qui estem relacionant-nos, quin és el nostre grau de confiança amb les persones que tenim davant… Totes aquestes variables i moltes més influeixen dràsticament en la projecció que mostrem de nosaltres mateixos i fan que siguem diferents en cada moment… Què és el que roman? Quina és l’essència? La forma en què em perceben la resta de persones, quan s’assembla a la imatge que tinc de mi mateix? Sóc la mateixa persona o sóc una altra realment? Què passa quan aquestes interrelacions es veuen afectades recíprocament? Pot una relació amb un desconegut canviar la percepció que té de mi una altra persona? Segueixo sent jo? Quantos jo existeixen?

Poden extrapolarse aquestes mateixes preguntes a un context social, polític, que explori no ja l’individu sinó els diferents entramats i convencions que representen la nostra societat (des d’institucions a conceptes com el diners, la fama, la religió)? Quina és real? Totes? Cap? Si res és real… On som? Qui som?

Karla Kracht y Andrés Beladiez

La col·laboració entre Karla i Andrés és fruit la gran crisi financera que ha afectat la major part del nostre planeta. La situació econòmica global els va alliberar de treballs feixucs, comissions i direcció de festivals. Va ser llavors quan es van unir per crear obres que es trobaven a la frontera entre el teatre, el cinema, l'animació, la performance i la instal·lació. Provinents de les arts visuals i escèniques, el seu treball és una combinació de disciplines, impossible de posar en una sola categoria.

Parlen de la vida quotidiana, també de l'extraordinari, de la nostra societat, de la història i del futur, del món que habiten. Exposen les seves creacions en festivals i centres d'art arreu del món.

Han desenvolupat el seu treball en residències creatives a Corea, Bolívia, Portugal, Alemanya i Espanya, on també participen en activitats comunitàries, xerrades d'artistes i ofereixen tallers i cursos. El seu treball ha estat guardonat i exhibit en 4 continents, més de 22 països i en més de 50 ciutats. També treballen per separat en projectes teatrals i instal·lacions de vídeo.

Resideixen a Espanya i treballen internacionalment.