Teatro al Vació

AMB Teatro al Vacío
del 7 al 28 de juliol

En la residència artística a EIMA estarem treballant en un nou projecte de dansa teatre que dialogui amb el paisatge per generar trobades intergeneracionals on performers i espectadors siguin part d’una experiència artística comuna. Aquest nou projecte es proposa abordar de manera lúdica les mutacions/migracions i transformacions que experimentem els éssers humans i no humans en aquest espai-temps de coexistència.
El projecte té com a objectiu principal investigar i crear dispositius relacionals que generin una comunitat espontània en un temps/espai extra quotidià. Cossos que es troben des de l’habitar jugant, coexistint per imaginar altres mons possibles.
Durant la residència ens interessa aprofundir en la creació de propostes que generin rituals col·lectius per retrobar-nos des de la contemplació, la sorpresa, la diversitat i l’espontaneïtat.

Amb el suport de:
Teatro al Vacío

Teatro al Vacío (Argentina/Mèxic) és un col·lectiu d'investigació i creació escènica que ofereix propostes artístiques significatives alternatives amb i per a nens i joves.
Des de 2007, Teatro al Vacío realitza un treball especialment amb i per a nens en els seus primers anys. Coordina i acompanya processos creatius i de professionalització sobre arts escèniques per a les infàncies. Ofereix tallers per a nens en hospitals, escoles i festivals; assessora i acompanya processos de creació amb nens i adolescents.
Teatro al Vacío té com a objectiu principal garantir els drets dels nens a l'art i la cultura, així com el respecte a la diversitat i la inclusió.
Ha presentat les seves produccions escèniques en diversos espais escènics, centres culturals, museus, escoles, hospitals, places públiques i espais alternatius a Argentina, Mèxic, Brasil, Bolívia, Equador, Uruguai, Xile, Colòmbia, Sud-àfrica, Espanya, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Irlanda, Polònia, Àustria, Països Baixos, Finlàndia, Dinamarca, Turquia, Canadà, Estats Units d'Amèrica, Xina, Corea i Japó.