Ella, regadora

AMB Maya Triay
18-25 FEBRER
"Ella, regadora" és un solo de dansa contemporània creat durant l'any 2021. Es tracta d'una peça per a espais no convencionals, que treballa amb improvisacions estructurades explorant la temàtica de l'energia salvatge femenina.

Impulsos creatius, intuïtius i en certa manera esbojarrats, que surten de la norma i que brollen del cos com l’aigua d’una regadora. La inevitabilitat d’aquests impulsos ens recorda l’aigua de pluja que cau sense control, la innocència d’un nen quan juga completament aliè al perill.

Per a mi, aquesta és una peça molt íntima en constant canvi i evolució. Després d’haver participat en diversos festivals, trobades i fires, ara li donam un gir, replantejant algunes qüestions de l’estructura coreogràfica, així com de l’espai sonor utilitzat.

Maya Triay
Maya Triay

Va néixer a Palma. Estudià el Grau Professional de Dansa Contemporània a Munich a la Iwanson International School for Contemporary Dance. Passà un any a la companyia suïssa Cinevox Junior i el juliol de 2018 va obtenir el Premi del Jurat al concurs de Joves Coreògrafs. L'agost del 2018 es va incorporar al Bialy Teatr Tanza, companyia de dansa contemporània de Varsòvia, sota la direcció artística d'Izadora Weiss. També ha treballat com a ballarina en diverses òperes per als teatres Opera Narodowa, Opera Kameralna i Opera Bialystok (Polònia). Actualment, resideix de nou a Mallorca, on treballa com a intèrpret a la peça MiraMiró de Cia Baal. També forma part de la Junta Directiva de l'Associació Professional de Dansa de les Illes Balears.