Currents: gira mundial en veler

AMB Acting for Climate
Currents és un projecte mundial de navegació a vela que combina art i acció mediambiental.

Currents és un projecte mundial de navegació a vela que combina art i acció mediambiental. Currents té com a eix central conceptes tan importants com l’amor per la natura, la sostenibilitat i les tècniques de circ contemporani. L’equip està format per 5 artistes professionals a bord del nostre vaixell de vela, amb el qual farem escala en diferents ports d’arreu del món, unint-nos a artistes locals, organitzacions mediambientals, activistes i científics. Units en aquesta gran col·laboració, compartim mètodes i tècniques artístiques, explorant vies de futur sostenible per a les zones geogràfiques on navegarem, i els seus habitants, creant un espectacle que no deixarà cap espectador indiferent.

Acting for Climate

Acting for Climate és una organització d'arts escèniques amb l'objectiu d'inspirar a les persones a prendre mesures i actuar per a un futur més sostenible. A través de les seves actuacions i tallers, treballem com una organització coordinada en la combinació d'art i consciència mediambiental, i també com a companyia i col·lectiu d'arts escèniques per a produccions pròpies.

El projecte Acting for Climate va iniciar-se el 2014 de la mà de l'artista circense Abigael Winsvold (Noruega) i l'actriu Victoria Gulliksen (Noruega). Actualment, comptem amb un equip principal de 5 artistes, un productor, i una àmplia xarxa de més de 50 artistes a tot Europa i una organització germana a Montreal, Canadà.