Cuerpos del Abandono

AMB ÁLVARO LÓPEZ VALDÉS i VALESKA MINCHEL LISBOA
del 15 de juliol al 6 d'agost
"Cuerpos del Abandono" Laboratorio Artístico de Prácticas Situadas (en torno a las arquitecturas vacías de la isla de Mallorca, España)

Laboratori Artístic de Pràctiques Situades (al voltant de les arquitectures buides de l’illa de Mallorca, Espanya)

La línia de recerca es basa en la pràctica artística des de les arts escèniques, en vincle amb les arts visuals, l’espai públic, la instal·lació, l’art sonor, el lloc específic i la pedagogia. Hi ha un interès per la relació que es pot desdibuixar i resignificar entre cos i arquitectura, entre cos i paisatge, entre cos i so, cercant com generar obres que d’alguna manera ens tornin la mirada sobre la nostra pròpia realitat, ciutat i territori. Obres visuals i documentals, mediades per la performativitat dels cossos, que estiguin fent circular les memòries, problemes, biografies i imaginaris de comunitats locals i específiques.

Com des del micro-polític s’obre a allò col·lectiu, i viceversa, i en totes les direccions?

Amb el suport de:
ÁLVARO LÓPEZ VALDÉS i VALESKA MINCHEL LISBOA

ÁLVARO LÓPEZ VALDÉS, Director d'Arts Escèniques, Docent, Investigador Interdisciplinari i Performer. Llicenciat en Arts amb menció en Actuació Teatral (UARCIS), Pedagog Teatral (UARCIS), Màster en Pràctiques Artístiques Contemporànies (UFINISTERRAE) i Doctorand en Estudis Interdisciplinaris sobre Pensament, Cultura i Societat (UNIVERSITAT DE VALPARAÍSO).

VALESKA MINCHEL LISBOA, Creadora i intèrpret en dansa performance. Graduada en Llicenciatura en Dansa amb menció en Pedagogia de la Universitat Acadèmia de l'Humanisme Cristià (2015). Diplomada en "Realització d'Espectacles Antropològics", Universitat de Santiago de Xile.