EiMa Creació

Centre de creació a Maria de la Salut
  • Establir vincles entre creadors, investigadors i el poble de Maria de la Salut amb altres indrets de Mallorca
  • Espai de trobada, confluències, reflexió i transferències del coneixement suscitat pel procés creatiu derivat del cos i el moviment.
  • Participació i incidència en el territori: idea de retorn de les arts envers la societat.
  • Projecte de creació col·laborativa, de qüestionaments socials mitjançant la cultura contemporània, de vincles i identitats amb la terra i el territori.
EiMa Creació és un espai on es complementa la presència d’artistes convidats, procedents de diferents indrets, en format de residències amb la formació de professionals abocats al fet creatiu Estam molt interessades en centrar la mirada en artistes que tenen incorporat al seu treball el potencial motor i creatiu d’infants, adults, professionals de la dansa i qualsevol persona del poble. També en aquells que posen el focus més en el procés creatiu que en el resultat, o en aquells que consideren l’experimentació un mètode de feina. Un espai per acollir artistes, pensadors i creadors que requereixin tenir un temps i un espai per investigar o desenvolupar els seu processos creatius. Volem temptejar les necessitats que tenen els creadors dins i fora de l’espai de treball i facilitar-los tots els recursos, contactes i eines que propiciïn experiències d’aprenentatge plaents per seguir el seu procés creatiu o d’investigació. A EiMa Creació es treballa des de fa anys amb adults i infants amb classes regulars, tallers i activitats de dansa i treballs corporals.