Verteax – Rita & Rita

Rita & Rita com fer el te. Rita & Rita com prendre el te. Rita & Rita com fer coses juntes, quasi com una sola persona, de fet, com si fos una sola persona. Rita & Rita et vol convidar a unir-te a la seva “tea party”.
Rita & Rita trobaren i descobriren juntes la seva pròpia manera de fer les coses, la seva pròpia  lògica i regles. Rita & Rita treballen colze a colze per aconseguir els seus objectius, descobrint com quatre cames i quatre braços poden organitzar un caos en funcionament.Combinant equilibris i trapezi, Rita & Rita et servirà els seus pensaments embolicats en tasses de te flotants. Prepara’t per ser sorprès per com una tassa de te pot ser servida, beguda, vessada…

 

 

Artistes en escena: Annika Susanne i Júlia Campistany

Idea original: Rita & Rita

Direcció artística: Rita & Rita

Rita & Rita

Rita and Rita són dues dones desequilibrades que cerquen l’una amb l’altra l’equilibri col·lectiu. Elles no porten tattoos, les dues tenen un pírcing al nas, el seu color preferit és el verd i a les dues els agrada el molest vent de Rotterdam. Juntes, el seu caràcter individual caòtic s’amplifica.
Rita and Rita es coneixen el 2015 durant la seva formació en circ a Codarts (Rotterdam), les dues s’especialitzen en trapezi i s’apassionen amb els equilibris.