Direcció/coreografia: Mari Paula i Rebeca García

Intèrpret: Mari Paula

So: Mari Paula i Jaime Peña

Producció: Águila Produções i Gabriel Machado

Direcció de movimient: Rebeca García

Colaboració dramatúrgica i de movimient: Janet Novás, Leonarda Glück, Reinaldo Ribeiro i Ricardo Nolasco

Foto i disseny gràfic: Torreón Arquitectura, LumiereScene Tinglaos Visuales i Spacecicles

Col·laboradors: Casa Hoffmann Centro de Estudos do Movimento, Curitiba – Brasil | EiMa Creació, Palma de Mallorca/Maria de la Salud – España | Carme Teatre, Valencia – España | Nigredo Espacio Cultural, Madrid – España | Palacio de Festivales, Santander – España | Teatro Isabel La Católica, Granada – España | Graner Centre de Creació de Dansa i Arts Vives, Barcelona – España. Aquest projecte ha rebut ajuda de Funarte a través del programa Iberescena 2019.

Durada: 25 minuts

Sinopsi: Aquesta performance va ser creada per a degradar-se en 450 anys sobre la gran porció d’escombraries del Pacífic, on el plàstic es va empassar el futur. Ferralla de la humanitat, una dona va ser transformada en proletària digital després de la crisi de la representació. Es menja a si mateixa a la recerca del plaer del cos col·lectiu que va perdre abans.

CV: Mari Paula és performer, coreògrafa i gestora cultural. És una de les co-fundadores de l’Espai Cultural Casa Selvàtica a Curitiba. Va treballar en la coordinació de dansa de Casa Hoffmann – Centre de Estudos do Moviment en Curitiba i ha format part de les principals companyies públiques de dansa contemporània del Brasil, de les quals en destaca la compnyia Balé, Teatro Guaira de Paranà.

Mari Paula té el màster en Gestió Cultural Llatinoamericana per la Universitat de Granada, experta en Arts Híbrides | Crítica dónes Arts per la Universidade Tecnològica Federal do Paraná, llicenciada en Arts Escèniques per la Faculdade d’Arts do Paraná i formada en Dansa Clàssica i Moderna pel Conservatório de Dansa de Són Paulo.

Com a docent imparteix classes de dansa contemporània i el taller ‘Estudis per a un cos antropòfag’, en Universitats i Centres de Dansa de Llatinoamèrica i Europa. Com a creadora, va realitzar treballs com la performance de dansa ‘Retrópica’ (Premi Nacional de Dansa – Funarte 2015), ‘Escambo’ (recolzat pel programa Tan Cerca de Santander Creativa – Espanya i pel Programa Estadual de Foment i Incentiu à Cultura de Paraná), ‘Je joue ma vie’ (creat per la companyia Balé, Teatre Guaira), ‘Azahar’ (creat per al Quart Real de Santo Domingo) i en l’actualitat desenvolupa la seva última producció titulada ‘Devórate’ (coproducció Brasil-Espanya pel programa Iberescena – Funarte, Brasil i per la Fundação Cultural de Curitiba).

 web: https://www.maripaula.com

Con la ayuda de: