Direcció interpretació i concepció: Margalida Riera Roig

So: Marta Elka

Sinopsi: ES CRISTAL és una peça de dansa, cultura i diversió. Sensual i d’exquisida parla, inventa i reinterpreta la tradició i l’estètica de les Illes Balears fent referència a la dona d’ahir, d’avui i del futur.

Durada: 20 minuts

CV: Nascuda a Mallorca, Margalida Riera és llicenciada en dansa clàssica, moderna i contemporània al conservatori de dansa de les Illes Balears i a l’Institut del Teatre de Barcelona i en pedagogia de la dansa també a l’Institut del Teatre.

Durant deu anys ha format part de la Companyia Blanca Li a Paris com a intèrpret, pedagoga i ajudant de direcció. Ha col·laborat amb artistes reconeguts com Roger Bernat, Àngels Marguerit, Ushuaia David Guetta, Stella Mccartney i format part de nombrosos esdeveniments de publicitat i videoclips com a ballarina i creadora.

Des de fa dos anys s’ha iniciat a la creació de projectes propis, realitzant residències a EiMa Creació i a Casa Planas i presentant els seus projectes al Festival Pink Riot de Casa Planas, al Teatre d’Alaró i al Teatre Sans de Palma.