Idea original: Pau Bachero

Direcció: Radim Vizváry

Intèrprets: Pau Bachero, Mon Joan Tiquat

So: Mon Joan Tiquat

Producció: Jenny Vila

Escenografia: La Mecànica & Mime Prague

Vestuari: Pau Aulí

Assessora moviment: Marta Gorchs,

Ajudants de Producció: Victoria Kersul & Ilona Hájková

 

Sínopsi: Un solo amb un component desastrós. Teatre de carrer i teatre físic es reuneixen en un espectacle on el somni d’un artista orgullós es converteix en un malson a mesura que els elements i el públic s’involucren, portant-lo de dalt a baix en 30 minuts. Envoltat de desenes de cubells, els problemes creixen quan s’adona que la gravetat sempre guanya, i que, quan menys ho desitges, l’aigua cau.

 

Durada: 30 minuts

 

CV: La Mecànica és una companyia productora 
d’arts escèniques que té la seva base a les Illes Balears i que treballa i col·labora de forma transversal amb artistes nacionals i internacionals
 al voltant del teatre visual i corporal en totes les seves formes.

Està formada per Pau Bachero i Jenny Vila, tots dos amb una dilatada experiència en el camp de la producció i de la creació a nivell nacional i internacional.

Al 2015 estrenen ‘De Nou Un Instant Tan Breu’, premi Millor Espectacle NOCHES FETEN 2016, coproduïda amb Théâtre du Mouvement. Des de llavors, han col·laborat amb la direcció d’escena i la dramatúrgia de diferents espectacles, com ‘JETLAK’ de Los Rabinovich i ‘SENTINEL’ del Circ Bover (premi Atapib Millor Espectacle de Balears 2018). Al 2018 estrenen a la República Txeca ‘WATER FALLS’, una co-producció amb la companyia MimePrague. Just després de la seva actuació al Festival EIMA, arranquen una gira pel Líban amb el mateix espectacle.

Actualment La Mecànica col·labora activament portant la direcció artística de Sonrisa Médica, i prepara un futur Festival Internacional d’Arts a Mallorca, paral·lelament a nous projectes escènics de cara al 2020.

Web: https://www.lamecanica.org