Kinesis

Dos personatges, dos universos, dues tècniques de circ, una estructura i un espai escènic. Dos contrastos obligats a adaptar-se i evolucionar per crear un llenguatge comú. El circ com a llenguatge d’expressió.

 

El nou espectacle de la companyia de circ Des-equilibrats ens mostra una trobada en la qual dos cossos, les seves energies i emocions es mesclen, evolucionen i canvien a mesura que comparteixen un mateix espai mostrant, d’aquesta manera, com les nostres energies i emocions ens afecten a nosaltres i als que ens envolten i les reaccions que aquestes provoquen.

En aquest sentit kinesis ens parla de les relacions humanes, de com ens relacionem amb els altres, de com això afecta la nostra vida i de com ens expressem.

L’expressió en aquest cas no es fa mitjançant la paraula o el gest, sinó a través de la tècnica de circ dels personatges.

kinesis 2

 

Direcció: Pau Portabella (companyia “fet a mà”)

Artistes: Antonio Rosselló Martin i Coloma Roig Paredes

Música original: Jan Benz
Vestuari: Txell Joanot

DES-EQUILIBRATS

Neix a Mallorca en el 2012 quan, un any abans i per casualitat, es topen dos caràcters aparentment incompatibles.

D’aquesta incompatibilitat tan sorprenentment compatible s’uneixen dos artistes de circ amb la intenció d’impulsar i fomentar les arts del circ per al desenvolupament cultural i social.

El nom DES-EQUILIBRATS té el seu origen en el caràcter extrem dels seus components, la seva radicalitat individual fa que se sentin en un continu desequilibri, aquesta sensació acaba quan un acaba trobant el seu extrem.