Del 7 al 19 de Gener del 2019

Fundada per Alexandre Iseli i Jazmin Chiodi en Tipperary, Irlanda, en el 2008. Iseli-Chiodi produeix i porta les seves obres a escenes nacional i internacionals amb més de cents de representacions en reconeguts teatres i festivals d’Europa, Llatinoamèrica, Nort Amèrica i Àsia. Junts desenvolupen un treball de creació, transmissió i investigació de la dansa i les seves diferents expressions.

Iseli-Chiodi ha estat seleccionada per crear una obra a demanda de la commemoració dels cent anys de la declaració de la independència irlandesa en 2016 i han mostrat el producte d’aquest treball a París, Nova York i Dublín.

Fou fundada gràcies al recolzament dels Arts Council de Irlanda, Tipperary Excel Arts Centre i South Tipperary County Council. Jazmin Chiodi i Alexandre Iseli també dirigeixen Tipperary Dance Platform un projecte de desenvolupament de la dansa contemporània que inclou el festival internacional TDP’, un programa de residències i oportunitats per a artistes i activitats per a la comunitat local. 

La companyia Iseli-Chiodi porta a terme una feina en la que la simplicitat, la sensibilitat i la fragilitat de la fiscalitat humana són protagonistes, tant de la trobada amb el públic, com dels seus treballs coreogràfics.

 

Merlin

Jazmin Choidi (Argentina/Irlanda) i Alexandre Iseli (Suiza) conjuntament amb un grup de ballarins internacionals com Clara Protar (França), Kiko López (Espanya) i Sarah Ryan (Irlanda) han estat dues setmanes a EiMa a Maria de la Salut desenvolupant el seu projecte MERLIN.

Merlin ens convida a observar la constant i paradoxal mescla entre la substància i la forma, l’educació i l’instint, lo cultural i lo natural, l’esquerda entre la narrativa semàntica i la pulsació dels nostres cossos orgànics..  

Coreografia i direcció : Jazmín Chiodi & Alexandre Iseli

Ballarins col·laboradors: Kiko López, Clara Protar, Sarah Ryan, Jazmin Chiodi, Alexandre Iseli

Música original: Óscar Mascareñas

Vestuari: Pierre Canitrot