OBJECTIU de la Recerca: “Bejaanu” emergeix de la necessitat de comptar o expressar el propi procés d’ovulació de les dones, d’una manera íntima. La recerca parteix de l’observació de l’època que estem vivint, i en tots els canvis que hem anat patint i somatitzant per afecte intern i extern. Un tema que sovint ha estat un tabú però que marca amb importància la realitat (psicologia, cos, sexualitat…) de les dones, especialment quan es relaciona amb la fertilitat i la procreació.

En aquesta investigació es vol posar l’accent en una mirada còmica per poder visibilitzar un procés de transformació en la consciència femenina on es parteix d’una barrera física però s’arriba a una autoconsciència més gran.

 

BIOGRAFIA

Kameleoidanza és una jove companyia de dansa contemporània creada per Elena Susilla i Saray Garzia. Sorgí a Madrid l’any 2017 i ara està basada a Palma de Mallorca.

Kameleoidanza es una pequeña y joven compañía de danza contemporánea creada en su inicio por Elena Susilla y Saray Garzia, en la que actualmente adopta el cargo de dirección y coreografía solo Elena Susilla.

Surge en septiembre del 2017 en su lugar de residencia ,Madrid, pero actualmente se establece en Palma de Mallorca.

 

“Tócamelas otra vez… ¡Luis!” dóna nom a la seva primera producció, estrenada al centre cultural Pilar Miró i a la Sala Azarte a Madrid, i presentada dins el festival Dansa XARXA.

L’any 2019 Elena Susilla crea i dissenya la coreografia de la peça “Garbhaashay” amb les intèrprets i ballarines, Sharay Santano, Arrate Martínez Casis, Ibone Garzia i Sara Delgado. Actualment es troba en el procés de creació de “Bejaanu” pel qual se li ha atorgat la residència a eiMa.