Del 9 al 20 de Setembre del 2019

 

Es gradua en Coreografia i Interpretació de la Dansa a l’Institut del Teatre al 2014. Durant un any realitza una formació amb la companyia Zappalà Danza a Itàlia i al 2016 finalitza els seus estudis acadèmics cursant un màster a la London Contemporary Dance School a Anglaterra.

Ha treballat com a freelance amb la Giovane Compagnia Zappalà (Sicilia), Olatz de Andrés, o Danae Morfoniou i des del 2016 col.labora amb Cia Baal / Catalina Carrasco a ‘CROTCH’, amb Maresa Von Stockert / Tilted Productions (Londres) als espectacles ‘Belonging(s)’ i ‘Constructions of Thin Air’ i amb la companyia de teatre físic i titelles, Zero en Conducta a ‘Eh man hé’.

A més forma part de LEMA amb qui estrenen Cúmul (Hiroshima 2017) la seva primera peça com a col·lectiu, després d’un any i mig residents a La Caldera.

Es guanyadora del tercer premi del Certamen Coreogràfic de Vic 2016 amb “Cúmul” i el primer premi de l’Art Jove / Certamen Coreogràfic de Mallorca 2015 amb el solo “Catching Air”.

Domenico Angarano / Música en directe, compositor.

Es un músic i compositor italià, que viu a Londres des del 2010. Explora el Jazz i la música del Sud d’Itàlia, l’Oest d’Àfrica, India, Europa de l’Est, Brasil i l’Orient Mitjà així com música electrònica.

 

UNEXPLOTED BOOMB

Aquest projecte vol tenir un fort component estètic i visual que parteix de la inspiració de l’artista

visual surrealista i britànica Lee Miller.

S’utilitzaran principis surrealistes que impregnen la fotografia de Miller com formes bimòrfiques, cossos fragmentats o juxtaposicions insòlites, per aconseguir el que ella proposava amb les seves obres, un nou cos femení, quelcom molt rellevant pel treball de la fotògrafa.

Es jugarà amb la creació de paisatges desèrtics a nivell sonor i escènic, espais amplis on les textures que es trobaran seran uniformes i extenses en contraposició amb el cos en moviment que seguirà patrons complexos que faran del moviment quelcom rebuscat i viu.

El blanc i negre serà un altre element important a nivell visual. Es buscaran diferents estratègies escenogràfiques per aconseguir que el públic percebi la peça només en blanc i negre.