OBJECTIUS: Com afecta l’obsolescència programada a les persones?

En un món frenètic i consumista estem dominats per la cadena del consum que ens obliga a renovar constantment les nostres pertinences. La seqüència “comprar – utilitzar – llençar”, el que s’anomena l’obsolescència programada és una realitat implantada pel propi sistema capitalista a la que estem submergits. En el nostre projecte artístic volem qüestionar-nos com ens afecta aquesta realitat.

Tècnicament el projecte cerca la intersecció entre la dansa urbana (hip hop / locking, popping, breaking…) amb dansa contemporània i ballet; posant en el focus la transdisciplinaritat i la coexistència de llenguatges com a empremta personal i creativa.

 

BIOGRAFIA

Laura Llodrà es intèrpret, coreògrafa y docent nascuda a Mallorca. Començà la seva formació en el patinaje artístic sobre 4 rodes, a què va dedicar 10 anys. Va formar part de la companyia musical Centre Stage Productions, adquirint experiència en cant, interpretació i jazz / modern. Va potenciar la seva formació en dansa contemporània / modern / jazz amb artistes com: Ramon Oller, Julie Magneville, Roberta Fontana, Kiko Lopez, Raimon Àvila, Nicolas Ricchini, Bea Vergés, Carla Cervantes, Sandra Egido, Carlos Miró, Angela Bruno … Paral·lelament, la seva coneixement en danses urbanes com el Hip Hop, Locking, Popping i Breaking potencien la seva versatilitat reflectida en la seva dansa. Amb formació de més de 10 anys amb artistes de reconeixement a manera de freelance, ha creat projectes de dansa a nivell insular i nacional, presentats en certàmens i concursos de dansa contemponánea i urbana com Palma Dansa, Dance World Cup Spain, MOD Mallorca, February HH, Idance, Urbance …

 

Andrea Sen Ryo

Formada en ballet clàssic, claqué i dansa moderna a l’Acadèmia de Dansa Conchita Sansó és graduada en Grade III en Ballet Clàssic i fins Grade II a claqué per la Royal Dance Academy of Dance. Després de sis anys dedicada a la dansa clàssica, decideix explorar les danses urbanes. L’any 2014 s’endinsa en el món de la competició regional, nacional i internacional en diferents campionats reconeguts com Urban Display, Urbance, Idance, WOD Spain, etc. L’any 2016 descobreix el contemporani i decideix encaminar-se cap a la fusió d’estils i tècniques. Arran de la cultura de l’Hip-Hop s’inicia en el món de la batalla, del concepte “jam” i de el freestyle.