A s’Ombra – Atirofijo

A s’Ombra (Atirofijo) és una peça de circ contemporani, quant a que els artistes tracten de fer processos de recerca i creació cercant noves formes i llenguatges per aconseguir resultats diferents. Es refereixen al tractament de la tècnica, tractament de la dramatúrgia, l’expressió a través dels objectes, la música, etc. Però sempre amb l’objectiu d’establir una connexió humana i directa amb el públic.

A s’Ombra xerra de les experiències dels dos personatges protagonistes. Aquests dos individus viuen en un món atemporal i en un viatge perpetu que els té condemnats a la vida errant. Es traslladen d’un lloc a l’altre carregant amb el seu univers. Habiten l’espai buit, aprofiten l’oportunitat de viure i jugar amb el que la vida els va oferint. Habiten l’espai buit, aprofiten l’oportunitat: viure i jugar amb el que la vida els ofereix… És en aquest viure que es desvetllen els més emocionants, sorprenents, curiosos, extravagants i excèntrics fets, situacions, accions, etc. Sempre amb el llenguatge del circ i la seva presència com a protagonistes.

 

 

Artistes en escena: Guillem d’Estrò i Mari Paz Arango

Idea original: Atirofijo

Direcció artística: Atirofijo

Atirofijo

atirofijo 2

La companyia de circ Atirofijo, formada per Guillem d’Estro i Mari Paz Arango, neix al maig del 2016 a
Mallorca, concretament a Inca. La inquietud i la necessitat d’expressar a través del circ amb un llenguatge propi i de cercar noves formes de posta en escena ens du a crear la nostra companyia pròpia Atirofijo.
Quan en Guillem i na Mari Paz es coneixen i treballen per primera vegada a un escenari a Mallorca veuen la complicitat escènica que tenen decideixen emprendre el viatge de la creació artístca amb el circ com a llenguatge. Atirofijo companyia resident a Inca aposta pel circ nou i propi a través de la tècnica, la nostra presència, les imatges i la música. Com a premissa poder arribar al públic suggerint tota mena d’emocions, cercar el costat humà i simple de la vida, sempre donant espai per a la lliure interpretació.