Direcció artística: Maria Antònia Oliver, creadora, pedagoga i gestora cultural. Directora artística del Festival i Centre de Creació EiMa. Des de l’any 1989 dirigeix la seva pròpia companyia Mariantònia Oliver i des de l’any 2000 torna a residir a Mallorca on és creadora de múltiples projectes d’educació i promoció de la dansa a Mallorca.

Assessorament: Elclimamola – projectes artístics. Reuneix a MarcelaAImazio i MarineBudin, que ajunten més de 15 anys d’experiència en el sector de les arts escèniques (producció de festivals, management de companyies, gestió cultural i assessorament a projectes, entitats i artistes)

Producció: Joana Maria Coll, tècnica de gestió de projectes. Treballa amb cia Mariantònia Oliver en producció i distribució.

Producció, Administració i Comunicació: Sònia Domènech, llicenciada en Comunicació Audiovisual i especialitzada en comunicació i cultura. Treballa amb cia Mariantònia Oliver en la comunicació i l’administració de la companyia.

Direcció Tècnica: Joan Borràs

Disseny: Cruz Ugarte

A més, tots els col·laboradors de Maria de la Salut: escola de música, escola de dansa… i tots els voluntaris i voluntàries. Gràcies, gràcies, gràcies!!!!!

 

Organitza:

logo MAO

 

Col·laboren:

Aj. Maria de la Salut copy

10_IEB_VEC_Ps_BN_Esp

logo ieb B-culture